Vår visjon er å lage din drømmekjole - Kjolen som passer deg perfekt, som viser deg fra din aller beste side, og som du bare elsker å ta på deg og bruke - gang på gang, år etter år. Kjolene har en kvalitet og en stil som varer. Du tilsetter sesongens accessories – skjerf, smykker, belter, mm - og vet at du følger trender på en enkel og smart måte.

Bakgrunn

Etter en "bli ny dag" for noen år siden, som blant annet inneholdt gode råd om fasong og hvordan jeg burde kle meg i henhold til dette, gikk jeg målbevisst på shopping med min nye "kravspesifikasjon", bare for å finne ut at dette var ikke enkelt! Selv nå, mange år etterpå har jeg fortsatt til gode å finne en kjole som oppfyller alle kravene. Det må da nevnes at jeg slett ikke har en veldig spesiell størrelse eller lengde eller stil, og ettersom jeg har tilgang til butikker i Oslo og områdene rundt burde dette egentlig være enkelt. Men det er det altså ikke...

Designere og motebransjen er opptatt av fashion og trender, og designer ofte klær som skal se bra ut på tynne modeller.
Det er vanskelig å finne klær som er designet for å være flatterende for våre ulike kroppsfasonger og størrelser. Det finnes heller ikke klær som har den nødvendige asymmetri som må til for å passe en kropp som er størrelse "small" over skuldre og byste, og størrelse "large" over hoftene.

Selv for en som elsker å shoppe, kan det være en utfordring å finne klær dersom du ikke passer inn i standardfasongene.

Det er luksus å kunne ta på seg et plagg som du vet kler deg, som du elsker å ha på, og som passer til resten av garderoben. Den følelsen unner vi alle kvinner å ha - uansett fasong og høyde!

Det har vært skrevet bøker, laget TV-programmer, ukeblader og aviser har skrevet kilometervis med artikler om de ulike kroppsfasongene, og om hvordan du bør kle deg ut i fra dette. Vår markedsundersøkelse viser også at alle hadde hørt om dette med de ulike fasongene. Litt overraskende var det at under halvparten visste hvilken fasong de selv hadde, og at hele 70% syntes det var vanskelig å finne klær som er passelig og kledelig til sin fasong. Det er derfor svært hyggelig å kunne presentere klær som er spesialdesignet og produsert for å være både passelige og flatterende for ulike kroppsfasonger.

 

  Design to make You 

Look Good, Feel Good

...

& Do Good"

 

Det føles veldig bra å kunne hjelpe noen som har det vanskelig.

Vi har en drøm om å kunne bidra til å hjelpe kvinner og barn med å bekjempe fattigdom og fremme kvinners rettigheter. Vi tror den beste måten å gjøre dette på er å hjelpe kvinner til å bli selvhjulpne og skaffe sin egen inntekt. For hver kjole vi selger går derfor kr 30 til organisasjonen CARE.

CARE kjemper for fattige kvinners rettigheter og for at alle skal leve et verdig liv. 

En kvinne som får hjelp og muligheter, finner selv veien ut av fattigdommen. hun satser på trygghet, helse og utdanning for barna sine. Og hun utfordrer maktforhold som undertrykker og tradisjoner som ødelegger.