Vår & Sommer

Elisabeth O2Tahia I2Maiken I3Hilde A2Kari X3Camilla V2

Vår & Sommer kolleksjonen er laget av lett og myk viskosejersey, et naturmateriale med god kvalitet. 

Stilen er enkel og klassisk og fargene er mørk blå (Dress Blues), lys beige (Sandshell) og svart. Farger som passer til det aller meste, og som du kan mikse og matche med sesongens tilbehør, jakker og sko. Designet er tilpasset din fasong, og detaljene er plassert for å være flatterende på deg. Alle modellene kommer i 3 ulike lengder, i alle 4 størrelsene - slik at du skal få riktig lengde og riktig størrelse. Kjolen er behagelig å ha på, selv på varme dager, og du kan bruke den til hverdags, på jobb, eller pynte den opp til fest.

Vi har valgt kvalitetsstoffer som holder fasongen godt, som er nuppe-bestandig, og som krøller lite. Stoff og søm til sammen gjør dette til kjoler som vil være like fine neste sesong.

 

Høst & Vinter

Oda O2                    

Høst- og vinterkolleksjonen er laget av myk viskose, et rent naturmateriale med god kvalitet. Fasonger og detaljer er tilpasset din fasong, og modellene skal sitte godt inntil. Stoffet er solid, med mye søm og fôr som gjør at den er flatterende, og du får en feminin silhuett. Alle modellene kommer i 3 ulike lengder, i alle 4 størrelsene - slik at du skal få riktig lengde og riktig størrelse. 

Stilen er enkel og klassisk, og du kan bruke kjolen på jobb, og deretter ta på et flott smykke og et par heler og gå rett ut på middag eller i selskap. Fargene er duse basisfarger i grått (Turbulence), blågrønn (Reflecting Pond), mørk mellomblå (Nightshadow Blue), mørk blå (Dress Blues) og brun (Espresso). De vil passe til det aller meste av sesongens farger og mønstre.

Fôret er også av myk viskose, og kjennes behagelig mot huden også på kalde dager.  Vi har valgt kvalitetsstoffer som holder fasongen godt, som er nuppe-bestandig, og som nesten ikke krøller.