KJØPSBETINGELSER

 

De kjempekorte betingelsene

Du er så grei at du kjøper produkter av oss - vi sender så raskt vi klarer. Har du spørsmål skal du få gode svar. Det er trygt og enkelt å handle hos oss, og alle kunder skal bli fornøyd!

 

De litt lengre betingelsene

Avtalen

Avtalen mellom kjøper og selger består av opplysningene selgeren gir om kjøpet i bestillingsløsningen i nettbutikken (herunder blant annet opplysninger om varens art, mengde, kvalitet, andre egenskaper, pris og leveringsbetingelser), eventuell direkte korrespondanse mellom partene (for eksempel e-post) samt disse salgsbetingelsene. Ved motstrid mellom opplysningene selgeren har gitt om kjøpet i bestillingsløsningen i nettbutikken, direkte korrespondanse mellom partene og vilkårene i salgsbetingelsene, går direkte korrespondanse mellom partene og opplysningene gitt i bestillingsløsningen foran salgsbetingelsene, så fremt det ikke strider mot bindende lovgivning.

 

Partene

Selskap: Einan ENK

Organisasjonsnr: 996 284 034 MVA

Kontaktadresse: Tvetermyra 5, 1344 HASLUM

E-post: venche.einan@gmail.com

Kjøper er den person som foretar bestillingen.

 

Priser og portokostnad

Alle priser er oppgitt i norske kroner inkludert MVA. Porto er inkludert på alle bestillinger.

 

Leveringstid

Bestillinger blir vanligvis sendt innen 24 timer på hverdager. Vi gjør vårt ytterste for å holde leveringstiden så kort som mulig. Alle varer blir sendt direkte fra vårt lager utenfor Oslo.