Enten vi liker det eller ikke - klærne våre er viktige for hvordan vi føler oss - og for hvordan andre oppfatter oss. Drømmen vår er at du, uansett hvilken fasong, størrelse eller lengde du har, skal kunne finne klær som passer deg, som er behagelige og som du føler deg flott i. Vi ønsker å lage enkle, klassiske kjoler som du kan bruke til hverdags, eller pynte opp til fest. Kjoler som passer til det aller meste, og som du vil elske å bruke. Når du føler deg flott - da har vi lykkes!

Grunnforståelse for hvilke former, proporsjoner, lengder, stoffer og detaljer som kler oss kan tilpasses alle nye motetrender. Hvis du vet hva som kler deg, trenger du bare å fornye deg med noen få plagg og sesongens accessories for å følge trender. Det å skape et visuelt inntrykk av en mest mulig balansert silhuett, vil ofte gjøre at du selv synes at du ser bra ut, og dermed føler deg vel. Får du positive kommentarer i tillegg, er det selvfølgelig ekstra hyggelig. To viktige forutsetninger er altså at du vet hvilken fasong du selv har, og at det er mulig å få kjøpt klær i din fasong og størrelse.

HVA SVARTE DAMENE I VÅR MARKEDSUNDERSØKELSE?

I vår markedsundersøkelse med kvinner i alderen 20 til 60 år svarte hele 95 % at passform er det aller viktigste når de kjøper nye klær. 100 % svarte at de har hørt om de ulike kroppsfasongene, men over 50 % vet faktisk ikke hvilken fasong de selv har, og hele 70 % synes det er vanskelig å finne klær som er både passelig og kledelig til sin kroppsfasong. 

 

"DON'T TELL US LADIES WHAT WE SHOULD BE WEARING, TELL THE FASHION INDUSTRY!"

Denne kommentaren er en leserkommentar på en blogg med mange gode tips og råd om hvordan man bør kle seg, og følelsen er kanskje beskrivende for hvordan mange kvinner opplever det å skulle følge alle gode råd, uten å finne klærne i butikken.